Sustaining balanced resulTS.

Het voeren van een beheerste bedrijfsvoering met gezonde financiën is cruciaal voor elke organisatie die over langere termijn haar doelen wil realiseren. 

Maar dat kan voor kleine, jonge, niet-commerciële organisaties die geconfronteerd worden met verstrekkende wet- en regelgeving op gespannen voet staan. U balanceert tussen het effectief en efficiënt voldoen aan wet- en regelgeving en het continueren of zelfs laten groeien van de maatschappelijke initiatieven die u wilt ondersteunen. 

ponTisS devolpment stelt haar kennis graag beschikbaar om uw resultaten, maatschappelijk en financieel, op een duurzame manier in balans te houden. 

Dat is wat wij zien als onze maatschappelijke missie en wat wij bedoelen met 'sustaining balanced resulTS'.


Risk en audit expertise voor elk budget

ponTisS development ondersteunt in aanmerking komende organisaties met operational risk en audit services op basis van het pay-what-you-can principe. 

U haalt meer dan 20 jaar audit ervaring, kennis en expertise binnen voor een bedrag dat gegarandeerd past binnen uw budget.


Hoe werkt het pay-what-you-can principe?

Stap 1: Kennismaken In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw organisatie, doelen en de gezochte dienstverlening. Aan de hand hiervan concluderen wij gezamenlijk of uw organisatie in aanmerking komt en of wij de geschikte partij voor u zijn. 

Stap 2: Voorstel voor dienstverlening Wij maken een gedetailleerd voorstel voor dienstverlening en een concreet plan van aanpak en bespreken die met u.

Stap 3: Vergoeding bepalen Als het voorstel en plan van aanpak aansluit op uw behoeften is het vervolgens aan u om een vergoeding vast te stellen die u redelijk vindt en die past in uw begroting. 

Stap 4: Opdracht acceptatie ponTisS development beoordeelt het totale voorstel tegen de achtergrond van het maatschappelijk rendement waar het aan bijdraagt en besluit op basis daarvan of het de opdracht accepteert.

Stap 5: Cliënt acceptatie en contractering Voordat wij u daadwerkelijk van dienst kunnen zijn, ronden wij onze client acceptatie procedures af om daarna onze wederzijdse commitment schriftelijke vast te leggen.


Komt mijn organisatie in aanmerking?
Het belangrijkste aspect om in aanmerking te komen is dat uw organisatie maatschappelijk rendement voorop stelt. Dat kan financieel rendement opleveren, maar dat is niet uw primaire doel.

Kenmerken van organisaties die in aanmerking komen zijn:

- het succes van de organisatie wordt voornamelijk aan de hand van niet-financiële parameters gemeten;

- de missie van de organisatie is gecommitteerd aan één of meerdere Sustainable Development Goals;

- uw organisaties is beperkt van omvang in budget en bezetting;

- uw commitment aan maatschappelijk rendement is verankerd in het DNA van uw organisatie. Zowel op papier als in de praktijk.


Wij gaan graag het gesprek met u aan om te ontdekken of en hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

U kunt ons via de mail bereiken door op de foto hieronder te klikken of bel Bas de Jong op +31 6 3830 5703.